ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ НА ТЕМУ «ОПЦІОНИ ТА ЇХ ВИДИ» ДОЦЕНТА ЯВОРСЬКОЇ В.О. ВІДБУЛАСЬ НА КАФЕДРІ ОРГАНІЗАЦІЇ ПІДПРИЄМНИЦТВА ТА БІРЖОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

October 24, 2023

 23 жовтня 2023 року відбулася відкрита лекція к.е.н., доцента кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Яворської Валентини Олександрівни на тему «Опціони та їх види» з дисципліни «Біржова діяльність». Лекція прочитана відповідно до затвердженого графіка на економічному факультеті для бакалаврів 3 курсу денної форми навчання спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля».

Відкрита лекція була прочитана в очному форматі на базі Навчально-наукової лабораторії з біржової діяльності і торгівлі в аудиторії 509 корпус 10.
Лекцію відвідали завідувач кафедри організації підприємництва та біржової діяльності, д.е.н., професор, член-кореспондент НААН Ільчук М.М., к.е.н., професор Солодкий М.О., к.е.н., доцент Маршалок М.С., к.е.н., доцент Березовська Л.О., к.е.н., доцент Нікітченко С.О., к.е.н., доцент Томашевська О.А., а також заступник декана економічного факультету к.е.н., доцент Воляк Л.Р.
 
На лекції було присутні 17 бакалаврів україномовної групи. На початку лектор окреслила тему та питання лекційного матеріалу, висвітлила актуальність даної тематики, а також логічно продовжила навчальний матеріал відповідно на робочої програми навчальної дисципліни «Біржова діяльність».
На лекції були розглянуті питання економічної сутності опціонів, їх класифікація та особливості використання на міжнародних і вітчизняних біржових майданчиках.
 
 Під час лекції було використано різноманітні прийоми подання матеріалу, зокрема студенти проглянули відеоматеріали Чиказької товарної бірж CME Group, а також мали можливість побачити в он-лайн режимі як відбуваються котирування опціонних контрактів на міжнародних біржових майданчиках.
У цілому лекція к.е.н., доцента Валентини Яворської була проведена на високому науковому і навчально-методичному рівні й одержала позитивні відгуки колег і студентів, а також її результати будуть обговорені на засіданні кафедри в найближчий час.
Людмила Березовська,
доцент кафедри організації
підприємництва та біржової діяльності
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook