Першокурсники відвідали музей історії НУБіП України

September 21, 2023

   Уже місяць триває освітній процес для здобувачів вищої освіти. Кожного дня вони пізнають особливості організації освітнього процесу, здобувають нові знання з відповідних дисциплін, знайомляться з роботою студентського самоврядування, а також із історією Університету. Так, 14 вересня 2023 року студенти 4 групи 1 курсу факультету аграрного менеджменту разом зі своїм куратором Мар’яною Добрівською відвідали музей історії НУБіП України, який більше ніж пів століття популяризує багату історію нашого славетного університету.


   Директор музею кандидат історичних наук Марія Поливач розпочала екскурсію із розповіді про історію становлення сільського господарства на території України, а також про історію створення, розвитку та реорганізації Університету – флагмана аграрної освіти в Україні.
 
   Далі майбутні менеджери мали змогу ознайомитися з архівними історичними документами, речами й унікальними експонатами, збагнути, що відтепер і вони є частинкою історії нашої Alma Mater і її творцями водночас. Студентів вразили експозиції музею, що поетапно розкривають історію становлення та розвитку НУБіП України. Також особливий інтерес у здобувачів вищої освіти викликали стенди, присвячені Другій світовій війні, АТО, працівникам університету, викладачам, випускникам і студентам, які стали на захист нашої Держави, гідності та свободи.
 
   Після цього присутні ознайомились із періодом відновлення Голосіївських інститутів, утворення УСГА, підписання перших міжнародних угод, культурно-масовим життям студентів, сучасною діяльністю ННІ та факультетів НУБіП України.
 

   Наставник і студенти висловлюють вдячність директору музею історії НУБіП України Марії Анатоліївні за цікаву та змістовну екскурсію, про що радо залишили запис із щирими словами подяки та побажаннями на майбутнє в Книзі відгуків музею.
 
 
Сидоренко Анастасія, староста 4 групи 1 курсу
Мар’яна Добрівська, наставник групи
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook