Ось і промайнув перший місяць навчання у наших першокурсників

September 21, 2023

   За цікавими парами і домашнім завданням час йшов непомітно. Тому час відволіктися і підбити підсумки першого місяця навчання. Перша група 1-го курсу вирішила разом із своїм наставником Дишкант Ольгою Василівною відвідати Ботанічний сад НУБіП.

   Прогулянка територією була неймовірною, Ботанічний сад є неперевершеною  окрасою не лише нашого університету, а й справжнісінькою перлиною Києва.  Сад наповнений не лише різноманітними рідкісними рослинами, а і навчальними лабораторіями. Ботсадом протікає невелика річка, де встановлений місток бажань. Студенти були у захваті, адже потрапили у атмосферу де можна було звільнитись від нав’язливих думок, насолодитись свіжим повітрям і запахом осені.

   Наприкінці, група знайшла затишне місце для відпочинку та обговорень першого навчального місяця. Студенти із захватом ділилися враженнями від навчання, дисциплін і викладачів. Не обійшлось і без проблем та бентежних питань, але Ольга Василівна люб’язно допомогла їх всі вирішити.

   Зустріч групи завершилась обговоренням та підготовкою до ”Дебюту Першокурсника”. Скоро їм доведеться підкорити сцену свого чарівного університету.

Маргарита Вазіцька, 1 курс 1 група

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook