НУБіП України розвиває співпрацю з бізнесом та сприяє кар’єрному росту своїх випускників!

July 28, 2023
     Випускники бакалаврату економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України – це наша гордість! Сьогодні наша розповідь про розумну та чарівну випускницю – Оксану Петренко. Після закінення школи у м. Макарів, що на Київщині, дослухавшись до позитивних відгуків друзів про НУБіП України, Оксана обрала саме наш університет і стала студенткою спеціальності «Облік та оподаткування». І жодного разу не пошкодувала, адже студентське життя під час навчання на бакалавраті було цікавим, насиченим корисним досвідом та подіями. Та головне – отримавши знання з фаху, за сприяння університету, дівчина зробила перші вдали кроки в професію. 
   Свій перший практичний досвід Оксана отримала на третьому курсі бакалаврату, а на четвертому вже впевнено приймала участь у співбесідах з працевлаштування. Так, на зустрічі із представниками компанії ПрАТ «МХП» восени 2022 р., яка проходила у НУБіП України, дізналась про набір студентів на дуальну форму освіти, з подальшим працевлаштуванням. “Про цю компанію ми чули неодноразово на лекціях: МХП нам приводили завжди в приклад, так як це є один з найбільших холдингів в аграрному секторі” – згадує Оксана. І яка ж вона була щаслива, коли їй вдалось пройти відбір у компанію, лідера аграрного ринку України!. 
 
    Зараз Оксана Петренко займає посаду фахівця у відділі закупівель напрямку виробництва, а також планує продовжити навчання у НУБіП України:  у магістратурі за спеціальністю 071 “Облік та оподаткування”!
    На завершення Оксана щиро бажає всім мотивованим та активним студентам вірити у свої сили та постійно розвиватися! А вступникам 2023 року дає пораду: обирати економічний факультет НУБіП України, освітньо-професійні програми якого дозволять реалізувати всі таланти! 
 
Андрій Музиченко,
в.о. завідувача кафедри статистики та економічного аналізу

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook