Відбулася онлайн інформаційна сесія про оголошення Європейського партнерства Biodiversa+ у рамках програми Horizon Europe

16 June 2023, 20:48

 Нові конкурси, які будуть оголошені Європейським партнерством Biodiversa+ у рамках рамкової програми HorizonEurope у вересні 2023 та 2024 років

На запрошення Польської наукової контактної агенції PolSCA при PAS у Брюсселі та Національного наукового центру Польщі професор кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М.Ф. Гулого Лілія Калачнюк  мала нагоду онлайн відвідати інформаційну сесію, метою якої є представлення нових конкурсів, які будуть оголошені Європейським партнерством Biodiversa+ у рамках рамкової програми HorizonEurope у вересні 2023 та 2024 років. На даному заході були висвітлені деякі важливі аспекти, на які мають звернути увагу потенційні заявники. Зустріч була спеціально присвячена дослідницьким спільнотам наук про життя (LS) і соціальних і гуманітарних наук (SSH) у Польщі та відбулася після попереднього оголошення про конкурсу Biodiversa+ 2023.

На запрошення організаторів Вебінару "European Partnership on Biodiversity" 16 червня професор кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М.Ф. Гулого Лілія Калачнюк мала нагоду брати участь у роботі даного заходу, який був відкритий для всіх, хто зацікавлений у забезпеченні фінансування досліджень та інноваційних дій у сфері біорізноманіття.

У даному заході було надано стислу інформацію для потенційних заявників на конкурси Biodiversa+ 2023 і 2024, приділяючи особливу увагу дослідникам SSH, яких запрошують приєднатися до консорціумів і внести важливий внесок у дослідження біорізноманіття та екосистемних послуг. На заході також було розглянуто суспільний та/або політичний вплив пропозицій, оскільки це є одним із критеріїв, які враховуються в процесі оцінювання. Крім того, на основі діяльності польських бенефіціарів BiodivERsA будуть обговорюватися хороші практики підготовки пропозиції, співпраці в консорціумі, залучення зацікавлених сторін, а також інтеграція аспектів SSH у проект.

Крім того, на основі реєстраційних даних учасників також буде створено мережевий набір даних дослідників, які представляють науки про життя та SSH, які зацікавлені у майбутній співпраці в рамках наступних конкурсів пропозицій Biodiversa+.

 Корисні інформаційні посилання вказано на скріншотах вебінару та нижче:

https://www.biodiversa.eu/
https://www.biodiversa.eu/about-us/
https://www.biodiversa.eu/wp-content/uploads/2022/12/strategic-research-innovation-agenda.pdf
https://www.biodiversa.eu/wp-content/uploads/2022/12/european-biodiversity-partnership.pdf
 
Професор кафедри біохімії і фізіології тварин
імені академіка М.Ф. Гулого
Лілія Калачнюк

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook