Відвідання музею історії НУБіП України студентами 1 курсу 2 групи

29 April 2023, 0:10
     Національний університет біоресурсів і природокористування України має давню, насичену важливими подіями і славетну історію. У цьому пересвідчились студенти 1 курсу 2 групи факультету аграрного менеджменту, відвідавши 27 квітня 2023 року музей історії НУБіП України. Пізнати історію альма-матер відвідувачам допомагала екскурсовод к. пед. наук Тетяна Чумак.
     На початку екскурсії студенти почули пізнавальну інформацію щодо особливостей побуту та розвитку сільського господарства України від прадавніх часів до сьогодення та передумов, які зумовили необхідність виникнення аграрної науки і освіти. Цікаво було послухати про історію зародження і розвитку університету, основні віхи її розвитку та видатних діячів.
     Дуже щемливою є історія університету під час Другої світової війни, оскільки тогочасні події болісно перегукуються з сьогоденням. Нікого не залишила байдужим також експозиція щодо участі студентів та викладачів університету у Революції гідності та військових діях, що наразі тривають в Україні.
     Пізнавальною виявилась також експозиція щодо розвитку університету, міжнародної співпраці, світового визнання, що підтверджується великою кількістю різноманітних нагород. Студенти мали змогу роздивитись цікаві світлини, познайомитись з історичними документами та раритетними речами. Загалом відвідання музею залишило незабутні враження.

 

     Щиро дякуємо співробітникам музею за цікаву та інформативну екскурсію!
 
Олена Барилович,
доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі
 

 

 

 

 

 

 

  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook