Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК готовий до очного навчання студентів

February 28, 2023

Відповідно до графіка освітнього процесу, затвердженого наказом ректора університету від 22.11.2022 р. № 897, з 6 березня 2023 року студенти першого та четвертого курсів бакалаврату та усі магістри перейдуть на навчання у очному форматі.

27 лютого 2023 р., відповідно до розпорядження проректора з науково-педагогічної роботи Васила Шинкарука, комісія у складі декана Лариси Баль-Прилипко, заступника декана з навчальної роботи Наталії Слободянюк, завідувачки кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Галини Толок, в.о. завідувачки кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Наталії Голембовської та заступника завідувача кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Михайла Муштрука за участю заступника начальника навчального відділу Оксани Зазимко перевірили готовність навчальних лабораторій факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК до навчання студентів у очному форматі.               

 При перевірці відмічена повна готовність факультету до навчання студентів в очному форматі з 6 березня. Навчальні лабораторії повністю облаштовані демонстраційними матеріалами, інтерактивною дошкою, технічними засобами навчання, навчально-європейськими приладами, комп’ютерною технікою, постійними та змінними навчально-інформаційними стендами, що дозволить проводити виконання лабораторних, практичних робіт в установленому порядку згідно з діючими нормувальними документами.

В приміщеннях навчальних лабораторій також знаходяться  аптечки з набором медикаментів для надання першої медичної допомоги, первинні засоби пожежогасіння відповідно до Правил пожежної безпеки, що убезпечує перебування студентів у лабораторіях.

Комісією була відзначена наявність на факультеті інтернету від Starlink, який забезпечує доступ до широкосмугового інтернету в будь-якій точці планети та 2 генераторів, які придбані за кошти роботодавців, що дозволить мати зв'язок зі студентами при можливій складній ситуації зі світлом у разі блекауту.                                                             

Завідувачі кафедр також наголосили на дотриманні санітарно-епідеміологічних норм усіма співробітниками та студентами під час проведення занять в навчальних приміщеннях, про обов’язкове виконання алгоритму дій у разі сигналу «Повітряна тривога» та інструкції з дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні та щоденний контроль деканату за відвідуванням занять студентами та моніторинг причин їхньої відсутності.

За результатами перевірки, комісія підтвердила готовність лабораторій факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК до проведення занять в очному форматі у стінах рідного навчального університету. 

 Наталія Голембовька,
в.о. завідувача кафедри технології
мꞌясних, рибних та морепродуктів

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook