Проведена відкрита лекція з дисципліни «Статистика» доцентом кафедри статистики та економічного аналізу Оксаною Макарчук

20 February 2023, 11:00

       20 лютого 2023 року кандидат економічних наук, доцент кафедри статистики та економічного аналізу Макарчук Оксана Григорівна провела відкрите лекційне заняття англійською мовою в онлайн-режимі  з дисципліни «Статистика» (Statistics) на тему: «Статистичне зведення і групування» (Statistical bunching and grouping) для студентів ОС «Бакалавр» 1 курсу 2 групи спеціальності «Економіка».

На лекції були присутні: завідувач кафедри статистики та економічного аналізу д.е.н., професор Лазаришина І. Д., д.е.н., професор Савчук В.К., доценти Чухліб А.В., Собченко Т.С., Симоненко О.І., Воляк Л.Р., Куць Т.В., Богданюк О.В., Гузь М.М., Шиш А.М., відповідальна від економічного факультету для здійснення контролю за якістю навчання, к.е.н., доцент Костюк В.А.

Доцент Макарчук О.Г. отримала від колег та студентів схвальні відгуки за професіоналізм та вдале поєднання теоретичного матеріалу з практичними аспектами його використання, вміння сформувати загальні і фахові компетентності студентів. Загальна думка присутніх на відкритій лекції – лекція прочитана на високому рівні і заслуговує на підтримку і поширення такого досвіду.

 

                                                                               Завідувач кафедри статистики та економічного аналізу

проф. Лазаришина І.Д. 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook