СІЧНЕВІ МІЖНАРОДНІ ЗАХОДИ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ СТАТИСТИКИ ТА ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ

31 January 2023, 16:00

У Варшавському університеті наук про життя 31 січня 2023 р. пройшла інагураційна конференція Європейського альянсу університетів UNIgreen, в якій брала участь делегація НУБіП Украіни на чолі з ректором Ніколаєнком С.М.

 

Викладачі кафедри статистики та економічного аналізу, доценти Богданюк О.В., Воляк Л.Р., Куць Т.В., Макарчук О.Г., Собченко Т.С. долучилися до проведення конференції в онлайн режимі для ознайомлення з засадами роботи Європейського альянсу університетів UNIgreen.

UNIgreen – це альянс восьми європейських університетів, які спеціалізуються на природничих науках. Дане об’єднання сприяє зміцненню зв'язків між освітою, дослідженнями та інноваціями на шляху до створення моделі європейського університету у сфері вищої освіти та досліджень у галузях: агро, біо та наук про життя. Дії UNIgreen спрямовані на сприяння вільному потоку знань та досвіду, а також створення спільної освітньої платформи та реалізації міжнародних освітніх та наукових проектів. UNIgreen сприяє досягненню рівності та інклюзивності академічного середовища, а також відкритості до інших культур та багатомовності.

Наступним міжнародним заходом став круглий стіл "Напередодні саміту Україна-ЄС: чи на часі Європейський зелений курс".

 

Захід проводиться за фінансової допомоги Європейського Союзу у межах проєкту «Інтеграція сталого розвитку в Україні відповідно до Європейського зеленого курсу», який реалізується консорціумом громадських організацій (Ресурсно-аналітичним центром "Суспільство і довкілля", Асоціацією "Енергоефективні міста України", громадськими організаціями). Доценти Богданюк О.В., Воляк Л.Р., Куць Т.В., Макарчук О.Г., Собченко Т.С. долучилися до обговорення важливих кроків для реформ та відновлення України, зокрема, в питаннях довкілля та клімату, адже наслідки російської війни суттєво активізують важливість екології та реалізацію зеленого курсу.

 

Куць Т.В.,

доцент кафедри статистики та економічного аналізу 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook