Оголошується конкурс на отримання стипендії для навчання в Університеті прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (HSWT) на літній семестр

November 13, 2022

 До уваги студентів 2-3 курсів ОС «Бакалавр»!


   Університет прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (HSWT) пропонує літній семестр бакалаврської програми онлайн у галузі сільського господарства (англійською мовою), 15 квітня - 15 липня 2023 року.
  Навчальна програма націлена на студентів бакалаврату в галузі сільського господарства, харчових технологій, аграрного виробництва та суміжних напрямків.


     Крім навчального контенту, літній семестр має за мету сформувати у студентів уявлення про науку та культуру Німеччини.
Під керівництвом досвідченого викладацького складу студенти дізнаються про загальну структуру сільськогосподарської та харчової промисловості в Німеччині, а також отримають знання про сучасні тенденції та розвиток цих галузей. Використовуючи сучасні методи навчання, такі як семінари, групове навчання, онлайн-курси та екскурсії, студенти матимуть можливість розвивати свій особистий і професійний потенціал. Крім того, супутні курси англійської та німецької мов допоможуть учасникам стати більш впевненими в міжнародному середовищі. Будучи частиною міжнародної студентської спільноти, учасники отримають захоплююче навчання та культурний досвід.


Інформація про фінансування:
      Університет прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (HSWT) не стягує плату за навчання. Реєстраційний студентський внесок становить 55 євро. Будь ласка, зверніть увагу, що для отримання візи студенти повинні довести, що вони мають достатньо коштів для утримання себе під час перебування в Німеччині. Потрібні кошти в розмірі 934 євро на кожен запланований місяць перебування (2802 євро на 3 місяці).

 

Крім того, ми раді повідомити, що:
Заплановано 6 стипендій для студентів українських університетів-партнерів
 для навчання на літньому бакалаврському семестрі 2023 року з коштів DAAD, Erasmus+ (стипендія у розмірі - 850 євро на місяць, плюс 275 євро на підтримку подорожей).


Реєстрація на програму триває до 28 листопада 2022 року.


Вимоги до кандидатів:

  • Бути студентом НУБіП 2, 3 курсу ОС Бакалавр
  • Знання англійської мови (не менше рівня B2) підтверджене відповідними сертифікатами (наприклад TOEFL, IELTS або інші)
  • Успішність у навчанні не менше 74 балів

Необхідні документи (англійською мовою):

  • Transcripts of academic records (all higher education)
  • CV (Europass)
  • Statement letter (Motavation letter)
  • Passport (copy)

Подача документів здійснюється в електронному вигляді на e-mail: [email protected] із обов’язковим зазначенням в темі листа – HSWT 2023 (в інакшому випадку відсутня гарантія розгляду).

 

 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook