Виховна година в офлайн форматі зі студентами 1 курсу 12 групи

November 4, 2022
Кафедра акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин

Перед початком першої у своєму студентському житті екзаменаційної сесії відбулась виховна година зі студентами 1-го курсу 12 групи, яку провів куратор групи – старший викладач кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин Масалович Юрій Степанович.

Виховна робота була проведена 4 листопада 2022 р. в стінах рідного гуртожитку №6. До неї з радістю доєдналися також студенти, які проживають за межами гуртожитку.

Виховна робота є одним із пріоритетних напрямків діяльності куратора. Під час зустрічі студенти обговорювали із наставником основні питання, що в основному стосувалися відвідування лекцій та семінарських занять під час нестабільної роботи платформи «Elearn». Також, розглянули питання особливості екзаменаційної сесії, труднощі під час складання іспитів онлайн. Було обговорено ряд соціально-побутових питань та комфорту проживання в гуртожитку.

Студенти разом із Юрієм Степановичем відвідали анатомічний музей кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад.В. Г. Касьяненка. Заснував музей завідувач кафедри Олег Петрович Мельник 1 вересня 1989 року, а першим експонатом – став череп антилопи кани. З того часу силами співробітників та друзів експозиція значно розширилася. І сьогодні це унікальний оригінально оформлений музей, у якому зібрані понад 1,5 тисячі анатомічних експонатів з представників фауни усіх континентів. Тут можна побачити скелети носорога, жирафи, пітона та багато іншого не менш цікавого та екзотичного.

І на завершення, наставник Юрій Степанович ще раз проінформував студентів про дотримання правил під час повітряної тривоги та наголосив на необхідності перебування в укритті. Обговорили також санітарно-гігієнічні норми в умовах пандемії коронавірусу COVID-19, як в гуртожитку (для тих хто залишається), так і домашніх умовах та в громадських місцях, про уникнення участі у масових заходах, носіння захисних масок, користування антисептиками. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook