Результати вступної кампанії на ОС "Бакалавр" та аспірантуру - головні питання вченої ради факультету

September 23, 2022

22 вересня під головуванням заступника декана з виховної роботи Віталія Коваленка відбулося засідання вченої ради агробіологічного факультету. Віталій Петрович проіформував про важливі події на факультеті протягом останного часу.

На порядку денному першим було питання про результати вступної кампанії на спеціальність 201 «Агрономія» та 203 «Садівництво і виноградарство» і планування профорієнтаційної роботи. Детально про виклики цьогорічного вступу доповів доцент кафедри овочівництва і закритого грунту Олександр Цизь, який зазначив, що у 2022 р. на агробіологічний факультет на ОС «Бакалавр» набрано на денну форму навчання 302 особи. Особливо відмітив активність студентів, які поступили на ОС «Бакалавр» після школи. Олександр Михайлович також закцентував увагу на важливості профорієнтаційної роботи серед випускників коледжів, яку потрібно розпочати вже зараз.

Директор НДІ рослинництва та ґрунтознавства Дмитро Літвінов доповів про результати вступної кампанії в аспірантуру та затвердження наукових керівників і наукових тем. Доповідач відмітив, що в цьому році на денну форму навчання вступило 9 осіб, вечірню – 4 особи. Також довів до відома керівників про терміни затвердження тем аспірантських робіт, індивідуальних планів, початок занять очної та вечірньої форм навчання.

Секретар навально-методичної комісії факультету, доцент Анатолій Бобер представив навчальні посібники та навчально-методичні розробки, які після розгляду й обговорення ухвалили рекомендувати до видання.

На засіданні було розглянуто й ряд інших важливих питань життєдіяльності факультету

 

Віра Кутовенко, доцент кафедри овочівництва

 і закритого грунту 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook