Відкрита лекція з дисципліни «Бухгалтерський облік/Accounting» англійською мовою доцента кафедри обліку та оподаткування Колеснікової Олени Миколаївни

February 9, 2022

 08 лютого 2022 року на 4парі відбулося відкрите лекційне заняття доцента кафедри обліку та оподаткування Колеснікової Олени Миколаївни англійською мовою в онлайн-режимі  з дисципліни «Бухгалтерський облік» (Accountingдля студентів 3 курсу 6 англомовної групи спеціальності «Фінанси, банківська справа і страхування» на тему «Облік необоротних активів» (Accounting for Non current Assets). Заняття відбулося згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних занять у весняному семестрі 2021-2022 навчального року на економічному факультеті із використанням програмного забезпечення Cisco Webex.

 

Олена Колеснікова розкрила питання економічного змісту та класифікації необоротних активів за П(С)БО та ПКУ, особливостей оцінки основних засобів залежно від каналів надходження, методів нарахування амортизації. Було розглянуто порядок документального оформлення  операцій з основними засобами, їх синтетичний та аналітичний облік; особливості обліку оренди, ремонту тощо. 

 

Необхідно позитивно відмітити емоційний рівень викладання, уміння лектора зацікавити та активізувати роботу студентів, які не лише уважно слухали, а й долучалися до обговорення окремих питань, формування бухгалтерських проведень.

На лекції були присутні: завідувач кафедри обліку та оподаткування, д.е.н., професор Л.В. Гуцаленко, д.е.н., професор кафедри обліку та оподаткування Є.В. Калюга, заступник декана економічного факультету  Л.Р. Воляк, доценти кафедри обліку та оподаткування О.М. Ганяйло, Т.О. Гуренко, С.І. Дерев’янко, В.С. Литвиненко, Л.В. Мельянкова, Т.М. Слєсар, к.е.н., ст. викладач Л.П. Миськів та відповідальна від факультету за організацію проведення та оцінювання відкритих лекцій членами робочої групи і студентами к.е.н., доцент В.А. Костюк.

Присутні на відкритому занятті науково-педагогічні працівники та студенти позитивно оцінили проведену лекцію, відзначили високий науковий рівень володіння матеріалом, його логічну послідовність, культуру мовлення викладача, вміння тримати контакт з аудиторією, вміння зосередити увагу аудиторії на головних питаннях, які розглядалися на лекції.

 

Мельянкова Л.В., доцент

кафедри обліку та оподаткування 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook