Сформовано графік проведення відкритих лекцій у весняному семестрі 2021-2022 навчального року

February 11, 2022

     Для підвищення якості підготовки фахівців у НУБіП України, контролю за організацією освітнього процесу, системного моніторингу за проведенням лекційних занять для студентів університету, які навчаються за програмами підготовки бакалаврів та магістрів, та на виконання наказу ректора від 24.01.2022 р. № 50 за поданням директорів ННІ та деканів факультетів спільно із завідувачами кафедр сформовано, затверджено проректором з науково-педагогічної роботи Василем Шинкаруком та введено в дію графік проведення відкритих лекцій у весняному семестрі 2021-2022 навчального року (графік додається).

     Склад членів робочої групи з контролю за якістю навчання у НУБіП України залишено без змін (затверджено наказом ректора університету від 18.08.2021 р. № 853) як і список відповідальних осіб від ННІ та факультетів для здійснення контролю за якістю навчання (затверджено наказом ректора університету від 08.09.2021 р. № 918).
     У весняному семестрі 2021-2022 н.р. графіком передбачено проведення 196 відкритих лекцій для студентів бакалаврату та магістратури усіх спеціальностей та освітніх програм факультетів і ННІ.
     Науково-педагогічні працівники усіх кафедр університету долучилися до цієї роботи і вже з 7 лютого студенти та колеги-викладачі мають змогу слухати та оцінювати якість відкритих лекцій.

Сподіваємося, що студенти почерпнуть на лекціях важливу та цікаву інформацію і збагатять свої знання!


Ярослав Рудик,
начальник навчального відділу
Оксана Зазимко,
заступник начальника навчального відділу

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook