Постерні доповіді наукових робіт магістрів кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І.Душечкіна

November 24, 2021

 

   Ось і добігає кінця черговий цикл підготовки кадрів другого рівня освіти за спеціальністю 201-агрономія.
   Сьогодні свої наукові здобутки представили магістри кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І.Душечкіна, що навчаються за освітніми програмами «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» і «Агрохімія та ґрунтознавство», на портерній конференції, що відбулась у межах роботи Міжнародної науково-практичної конференції «Агрохімічні ресурси та управління біопродуктивністю агроландшафтів».

   Кожна доповідь заслуговує на увагу, адже актуальність робіт не викликає сумніву. Досліджені питання дистанційного моніторингу сільськогосподарських культур, сучасного рівня організації діагностики живлення рослин, технологічного регулювання живлення сільськогосподарських культур за допомогою дистанційного моніторингу, моделювання живлення рослин в умовах прецизійного агровиробництва, спектральних агрохімічних досліджень ґрунтів тощо. Крім того, представлені доповіді щодо дослідження нових видів, форм і способів внесення спеціальних агрохімічних продуктів в сучасному агровиробництві, а також за фертигації.

   Студенти виявили високий рівень професійний знань, давали ґрунтовні відповіді на професійні питання, намагалися дати коректне професійне обґрунтування різноманітним процесам, що відбуваються у грунтах і рослинних організмах за різних умов зовнішнього середовища.

 


  Тож. бажаємо нашим студентам успішно захистити свої здобутки перед екзаменаційними комісіями.

 

Ігор Бордюжа,
асистент кафедри агрохімії та
якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook