АГРОНОМІЯ 8 семестр
Вибіркові дисципліни для вивчення
1. | Агробізнес і маркетинг в плодоовочівництві | |
2. | Виробництво і оцінка якості продуктів переробки | |
3. | Декоративне садівництво та квітникарство | |
4. | Зміни клімату. Ризики та адаптація | |
5. | Крафтове виробництво продуктів з рослинної сировини | |
6. | Лучні фітоценози | |
7. | Меліорація | |
8. | Насіннєві фонди та їх логістика | |
9. | Прикладна генетика сільськогосподарських культур | |
10. | Продовольче підприємництво | |
11. | Селекція і насінництво гетерозисних гібридів | |
12. | Сортовивчення та сортознавство | |
13. | Спеціальна селекція польових культур | |
14. | Створення газонів | |
15. | Технології бродильних виробництв | |
16. | Технології зрошення | |
17. | Технологічна експертиза продукції рослинництва |