Вступна кампанія 2021: у магістратурі розпочалися фахові вступні випробування
Розпочалися фахові вступні випробування з комплексу фундаментальних і професійно орієнтованих дисциплін для вступників у магістратуру. Сьогодні їх складали 424 випускники бакалаврату.
Ми складали два екзамени – за двома ж спеціальностями: «Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса» (за яку не дуже і хвилювалися, адже цей предмет у нас читала вельми кваліфікована доцент Оксана Штонда) і «Нутриціологія», говорять Алла Хомич і Світлана Бродська. «Вклалися» у дві з половиною години. Думаємо, що успішно.
І справді, головне на таких випробуваннях – бути певним у своїх знаннях, ділиться Валентина. Складала метрологію і ветеринарну медицину. Вже бачу себе у магістратурі.
Валентин Обрамбальський