Калитюк Олександра з Ліцею № 13 м. Ковеля обирає фах юриста та навчання на юридичному факультеті НУБіП України

5 березня 2021 року
  • Олександро, розкажіть, будь ласка, про себе?

     — Я навчаюсь в Ліцеї № 13 м. Ковеля Волинської області. Цей освітній заклад дає не лише ґрунтовні знання, а й допомагає юним науковцям зробити перші кроки на шляху до успіху. Так, в ньому відбуваються шкільні тури конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт вихованців нашого ліцею. Все це дає мені основу для подальшого успішного навчання у вищому навчальному закладі нашої країни, який має найвищі рейтинги.

  • Як Ви дізналися про НУБіП України? І чому обираєте саме фах юриста?

     — Про юридичний факультет я дізналася від своєї старшої сестри, яка отримала диплом бакалавра за спеціальністю «Право» в одному з ВНЗ м. Києва і вступила до магістратури цієї спеціальності юридичного факультету НУБіП України. Гарні відзиви про факультет та, безумовно, викладачів-практиків зробили свою справу (сміється).

  • Як Ваші рідні ставляться до такого вибору?

     — Два, вибачте, три юриста в сім’ї (чоловік сестри також юрист) – це вже, можливо, сімейний бізнес, результат якого залежить від отриманих знань та власних зусиль, адже вибрана професія не тільки перспективна, але й потребує щоденних зусиль, спрямованих за слідкуванням аналізу змін до законодавства.

  • Якими є Ваші очікування від майбутнього навчання та студентського життя?

     — Я наполеглива дівчина, люблю отримувати нові знання, більше думаю про студентське життя, яке буде проходити в гуртожитку, сподіваюсь воно буде цікавим. Наразі, звичайно, всі мої зусилля направленні на вдалу здачу ЗНО та отримання завітного бюджетного місця на юридичному факультеті. Як воно буде – життя покаже.

  • Дякуємо, Олександро, за розмову та зичимо здійснення задуманого.

Розмову вела доцент кафедри
цивільного та господарського права
Пушкар М.В.

 

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook