Профорієнтаційна бесіда зі студентами ВП НУБіП України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О. Майнової»

22 грудня 2020 року

21 грудня 2020 р. відбулась профорієнтаційна зустріч зі студентами спеціальностей «Економіка» та «Облік і оподаткування» ВП НУБіП України «Бобровицький коледж економіки та менеджменту ім. О. Майнової». НУБіП України, гуманітарно-педагогічний факультет, кафедру педагогіки представляли професор Васюк О.В., доценти Кучай О.В. та Маценко Л.М.

Ми поспілкувалися з абітурієнтами, розповіли про переваги навчання в НУБіП України, запросили навчатися за спеціальністю «Професійна освіта» (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології). Студенти коледжу, які у цьому навчальному році отримають дипломи молодших спеціалістів, дізналися про те, що спеціальність «Професійна освіта» має державну підтримку, тому кожного року наші вступники можуть вступати на місцях державного замовлення. Навчання триватиме 2 роки, а результатом стане диплом бакалавра державного зразка.

Для вступу на спеціальність потрібно надати сертифікати ЗНО 2021, 2020, 2019 або 2018 років. Претенденти на бюджетні місця подають 2 сертифікати: з української мови та історії України. Для вступу на контракту форму потрібно скласти ЗНО з української мови (обов’язково) та з історії України або математики (на вибір). У НУБіП також буде проводитись фаховий вступний іспит.

У наших здобувачів вищої освіти є можливість навчатися за індивідуальним графіком та працювати. Кількість заяв, які мають право подати вступники з дипломами молодших спеціалістів не обмежена. Можна паралельно навчатись за двома спеціальностями: на одній – за державні кошти, на іншій – за контрактом. В університеті є військова кафедра, тому як хлопці, так і дівчата матимуть можливість отримати військове звання молодшого лейтенанта.

Пільгові категорії студентів (діти-сироти та учасники бойових дій) навчаються на державних місцях і отримають соціальну стипендію (2 000 грн.). Усі бажаючі забезпечуються гуртожитком, вартість проживання у якому становить 520 грн. на місяць. Студенти також можуть навчатися та проходити практику за кордоном. В університеті створені всі умови для занять творчістю та спортом, є власна база відпочинку на березі Чорного моря.

Вартість навчання становить 9 590 грн. за семестр, можлива поетапна оплата (сума ділиться на три частини). Вступна цього року кампанія планується на липень 2021 року.

Ми звернули увагу абітурієнтів на те, що після закінчення навчання вони отримають диплом державного зразка та кваліфікацію «Педагог професійного навчання» і зможуть працювати в органах управління освітою, у закладах вищої освіти на керівних посадах та на посадах викладача спеціальних дисциплін, методиста, вихователя, інспектора а також в агробізнесі.

Майбутніх абітурієнтів зацікавила надана інформація, вони ставили питання щодо навчання на військовій кафедрі, можливості отримати подвійний диплом та проходити практики за кордоном, навчання в магістратурі та місця для працевлаштування. Цікавилися також спортивними секціями та художніми колективами університету. Ми запросили майбутніх абітурієнтів відвідати День відкритих дверей нашого Університету.

Щиро дякуємо за допомогу в організації зустрічі зі студентами викладачеві коледжу, куратору групи, а ще – випускниці спеціальності «Педагогіка вищої школи» – Ользі Миколаївні Науменко.

Сподіваємося, що студенти Бобровицького коледжу економіки та менеджменту ім. О. Майнової поповнять ряди студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України. До зустрічі на Дні відкритих дверей!

професор кафедри педагогіки Васюк Оксана Вікторівна,
доцент кафедри педагогіки Маценко Леся Миколаївна

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook