Нове місце для «селфі»: любіть прекрасний Київ над яким тепер парить покровитель Києва Архистратиг Михаїл зі щитом.

22 вересня 2020 року

   «Ми зі студентами поєднуємо теоретичні і практичні знання. Відкриваємо світ разом. Пізнаємо культуру, етикет і тонкощі дипломатії, готуємо матеріали на актуальні теми», — розповідає про діяльність гуртка Вероніка Чекалюк. Студентський науковий гурток "Юний журналіст" — це осередок практичних медіа.

   Студенти і старшокласники разом із керівником гуртка — В.В. Чекалюк завітали на свято, відкриття культового місця для киян. У суботу, 19.09.20 20, у символічний Михайлів день біля Михайлівського Золотоверхого монастиря відкрито скульптурно-фонтаний шедевр Архистратига Михаїла.

Відео: https://youtu.be/4up2iMleHU4

   Володимирська гірка найромантичніше місце для туристів отримала новий об’єкт для красивих фото. Дякуємо за проект очільнику Києва Віталію Кличку, ювеліру-віртуозу Ігорю Лобортасу і усім хто причетний до краси. Зі святом, друзі, колеги і студенти нашого університету, любіть прекрасний Київ над яким тепер парить покровитель Києва Архистратиг Михаїл зі щитом.

   Гурток із журналістики відкритий для усіх охочих! Це навчальний проект, що інтегрується у професійне телевиробництво. Проект передбачає створенняи інформаційних матеріалів на актуальні теми: резонансні події, новини, прогнози, усе, чим живе сучасна молодь.

 

 Микола Ткач,
Гурток "Юний журналіст"

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook