У Ніжинському агротехнічному інституті пройшов онлайн день відкритих дверей!

15 травня 2020 року
м. Ніжин, вул. Шевченка, 10
15 травня в інституті відбувся День відкритих дверей у незвичному онлайн-форматі відеоконференції Zoom.

 

Директор інституту Василь Лукач розповів про історію створення навчального закладу, розвиток і модернізацію матеріально-технічної бази, науково-педагогічний персонал, наукові здобутки викладачів і студентів та спеціальності, з яких ведеться підготовка фахівців. Було зауважено, що інститут, маючи власну потужну навчально-виробничу базу, дає студентам можливість отримати поглиблену практичну підготовку протягом всього навчання (ВІДЕО).

Заступник відповідального секретаря приймальної комісії Валерій Лементарьов проінформував про особливості вступної кампанії – 2020 (ПРАВИЛА ПРИЙОМУ) та відповів на питання щодо вступу (ВІДЕО).

   

Голова Студентської ради Роман Гомоляко представив свою команду та розповів про напрями роботи студентського самоврядування (ВІДЕО).

Декан факультету інженерії та енергетики Анатолій Кушніренко (ВІДЕО)

   

та декан факультету агротехнологій та економіки  Василь Кулик (ВІДЕО)

   

більш детально ознайомили всіх учасників із лекційними аудиторіями та лабораторіями факультетів, розповіли про випускові кафедри та студентське життя на сайті nati.org.ua.

Відвідувачі мали можливість поспілкуватися з викладачами і студентами і отримати відповіді на питання за напрямками підготовки, організації практик і стажувань, можливостей працевлаштування тощо.  

Чекаємо абітурієнтів та їх батьків на наступній зустрічі онлайн через два тижні!

Ірина Демчук

заступник директора з навчально-виховної роботи

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook