Випускник Шевченківського коледжу Уманського національного університету садівництва, Андрій Жмурко, для подальшого навчання обирає механіко-технологічний факультет

23 березня 2020 року
  • Розкажіть кілька слів про себе.

     – Зараз я навчаюся на випускному курсі Шевченківського коледжу на спеціальності «Агроінженерія», де здобуваю освіту молодшого бакалавра. Із вподобань, маю потяг до техніки та мотоспорту. Хочу, як і кожна молода людина, пристойно реалізувати себе у житті.

  • Чому, серед широкого переліку вишів нашої держави ви обрали НУБіП України?

     – Кожен рік випускники нашого коледжу вступають до різних закладів вищої освіти, але, зазвичай, велика кількість бажаючих обирають саме НУБіП України. Цей вибір визначений не просто так. Мої старші друзі і знайомі з коледжу, які вже навчаються в університеті, відзначають високий рівень практичних та теоретичних знань, що формуються на сучасній матеріально-технічній базі механіко-технологічного факультету, можливість проходження стажування в провідних аграрних та машинобудівних компаніях світу і, найголовніше, факультет забезпечує працевлаштуванням всіх своїх випускників у цих же компаніях.

  • Що ви, особисто, хочете отримати від навчання на механіко-технологічному факультеті?

     – Наразі, моя головна мета – отримати якісну освіту бакалавра, потім осягнути освітній ступінь магістра, а в подальшому є задуми вступити до аспірантури, захистити кандидатську дисертацію і проявити себе у науковій інженерній сфері. Також, під час навчання, хочу пройти практику на провідних державних та закордонних аграрних підприємствах, з метою накопичення професійного досвіду.

  • Як ви себе відчуваєте перед складанням вступного екзамену до університету?

     – Я маю пристойні знання, які мені дав коледж, у мене має бути диплом з відзнакою, крім того, мені подобається моя спеціальність і те, чим я займаюся, а до складання вступного екзамену, звичайно, готуюся.

  • Що ж, бажаємо успіхів при вступі і раді будемо бачити вас у числі наших студентів.

Розмовляв І. Сівак,
заступник декана механіко-технологічного факультету

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook