Дипломники кафедри успішно захистили магістерські роботи

7 грудня 2019 року
МТФ

   На механіко-технологічному факультеті з 2 по 5 грудня відбувся захист магістерських робіт студентами заочної та денної форми навчання спеціальності «Агроінженерія».
    В обох екзаменаційних комісіях, що працювали на факультеті, були задіяні викладачі кафедри механізації тваринництва: в ЕК-1 - доцент, к.т.н. Ребенко Віктор Іванович, в ЕК-2 - доцент, к.т.н. Заболотько Олег Олександрович.


   Разом з іншими випускниками механіко-технологічного факультету магістри кафедри представили результати своїх досліджень у рамках підготовки магістерських робіт за магістерською програмою «Технології і техніка у тваринництві» у вигляді презентацій.
   Тематика магістерських робіт, в цілому, актуальна та є досить цікавою і різноманітною. Магістерські роботи по структурній побудові і змісту мають логічний послідовний характер викладання теоретичних положень досліджуваних процесів, аналізу виробництва та розрахунків на перспективу. В кінці кожної роботи коротко сформульовані висновки і пропозиції, вказано список використаної літератури.


   Результати досліджень магістерських робіт апробовані на міжнародних конференціях та опубліковані у фахових виданнях.
Колектив кафедри вітає своїх випускників з успішним захистом і бажає, щоб диплом магістра допоміг їм не лише стати в житті на вищий щабель, а й дав поштовх до нових досягнень i звершень.

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook