Підсумки проведення навчальної практики «Програмування в 1С» зі студентами другого курсу спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення»

20 липня 2019 року
Корпус №15

      З 10 червня по 19 липня студенти другого курсу спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення» проходили навчальну практику.

     Завданням навчальної практики було отримання загального уявлення про основні об'єкти і механізми системи «1С:Підприємство 8» і формування початкових навичок з програмування, конфігурування та адміністрування в системі  на прикладі нескладних комплексних завдань.

     Першого тижня студенти інсталювали та ознайомилися з програмним забезпеченням "1С Підприємство". Після виконання конфігурації системи студенти отримали можливості для тренування та набуття навичок програмування в 1С . Починаючи з 2-го тижня всі студенти поділилися на команди. Кожній команді було встановлено завдання та визначена конфігурація системи, з якою вони вже самостійно працювали та вирішували поставлені задачі. Результатами роботи були завершені проекти, які були представлені виступами команд перед всією групою та звітами.

     Висловлюємо вдячність Центру сертифікованого навчання роботі з програмними продуктами систем «1С:Підприємство» та «BAS» (Business Automation Software) в Україні ЦСН «Проком» за надані матеріали та типові завдання, що були використані у навчальному процесі.

Ящук Дар’я

асистент кафедри комп’ютерних наук


Напружена робота з продуктами «1С:Підприємство 8»
Конфігураційне налагоджування системи
Презентація проекту
Командний захист
"Трійця" на захисті власної розробки
Ще одна презентація
Проект успішно захищений
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook