Ректорат: підготовка до екзаменаційної сесії, спільне використання наукового обладнання та день відкритих дверей

11 листопада 2019 року
     11 листопада під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Головною темою стало планування роботи на поточний тиждень та підготовка до проведення Дня відкритих дверей.

     Проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша доповів про результати візитів до Харкова та Чернігова, де відбувалися великі профорієнтаційні заходи і отриманий досвід буде корисним при організації власних рекламних кампаній. На разі тривають захисти магістерських робіт.

     Голова Студентської організації Олександр Павелко повідомив про підготовку всеукраїнської конференції, приуроченої до річниці створення органу студентського самоврядування в університеті, та ознайомив з планами відзначення Міжнародного дня студента.

     Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про відбір іноземців на навчання і підготовче відділення, конкурс на навчання за програмами подвійних дипломів для наших студентів та вступ НУБіП до Європейської асоціації університетів.

     Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко доповів про учасників конкурсу на заміщення вакантних посад – на всі є претенденти.

     Радник ректора Дмитро Войтюк відмітив високу організацію проведення урочистих заходів з нагоди 90-річчя факультету механізації сільського господарства.

     Завідувач оздоровчого центру Вячеслав Крупка доповів про стабільну санітарно-епідеміологічну ситуацію в студентському кампусі.

     Перший проректор Ігор Ібатуллін зупинився на організації наради Міністерства освіти і науки України щодо функціонування центрів спільного користування науковим обладнанням, що пройде 13 листопада в нашому університеті. Робото сконцентрована на формуванні спеціалізованих вчених рад, проведенні державних закупівель, інвентаризації майна.
     Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Сергію Кваші – організовувати день відкритих дверей, запрошувати випускників шкіл та вступників до магістратури, відзначити Міжнародний день студента і заохотити найталановитіших та найактивніших, проаналізувати сценарій відвідування механіко-технологічного факультету під час планування на наступний місяць. Головному інженеру Олегу Самсонюку – проводити поступове увімкнення опалення гуртожитків та навчальних корпусів, внести пропозиції з облаштування підлоги в кімнатах гуртожитків. Вадиму Ткачуку – проаналізувати економічну діяльність Боярської лісової дослідної станції, внести пропозиції до відзначення кращих співробітників з нагоди Дня працівників сільського господарства.

     Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.


Денис Рудень

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook