День донора в Немішаївському агротехнічному коледжі

25 жовтня 2019 року
     24 жовтня 2019 р. – День донора в Немішаївському агротехнічному коледжі. Близько півсотні небайдужих – викладачів і студентів – відгукнулися на заклик і здали кров для спасіння життя інших людей. Забір крові здійснювали медики із Київського обласного центру крові.

     Цікаво, що поняття "донор" (donare) в перекладі з латинської означає "дарувати". Це дуже символічно, адже дійсно, віддаючи свою кров, донор не просто дарує її іншим людям, але ще і дарує реальний шанс на здоров'я і на збереження життя. 

     На сьогодні донорська кров є життєво необхідною, та донорів катастрофічно не вистачає. Добре, що студенти Немішаївського коледжу розуміють, як багато сучасна енергійна молода людина може зробити для стражденних, чиє життя залежить саме від донорів. Кожна дитина, яка захворіла на рак, чи поранений захисник в зоні ООС, чи людина, що потрапила в аварію, сподівається на допомогу. Усього одна здача крові може врятувати два дитячих життя. І наші немішаївці довели, що в їхніх силах стати рятівниками. Разом здали майже 20 літрів крові. 

     Прекрасно, що у нас є можливість проводити такі благородні акції, розвивати свідоме ставлення студентів до донорства крові та залучати їх до постійного донорства. Маємо надію, що участь у Днях донора крові братиме все більше студентів коледжу, допомагаючи рятувати людей, які потребують донорської крові. Адміністрація ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» щиро вдячна всім небайдужим за самопожертву, людяність і розуміння.

Олена Кищук
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook