Просвітницька місія сучасної бібліотеки закладу вищої освіти: Всеукраїнський семінар керівників бібліотек

1 жовтня 2019 року
   25-26 вересня на базі ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» відбувся дводенний Всеукраїнський семінар директорів наукових бібліотек університетів та завідувачів бібліотек коледжів і технікумів «Просвітницька місія сучасної бібліотеки аграрного закладу вищої освіти».  

   В роботі семінару взяли участь директори бібліотек університетів, коледжів і технікумів Тернопільської, Чернівецької, Хмельницької, Львівської, Закарпатської, Івано-Франківської, Волинської, Рівенської та Київської областей.

     Після вітального слова заступника директора коледжу з навчальної роботи Сопилюка Михайло із цікавими та змістовними доповідями виступили учасники  семінару завідувач бібліотеки ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого» Ємчук Надія з темою «Просвітницька місія бібліотеки ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім. Є. Храпливого»; директор Наукової бібліотеки Національного університету біоресурсів і природокористування України Кіщак Тетяна з темою «Інформаційно-комунікаційна роль бібліотеки у сучасному закладі вищої освіти»; методист кабінету соціально-гуманітарної роботи науково-методичного центру вищої та передвищої фахової освіти Степанова Ірина з темою «Просвітницька, культурно-освітня діяльність Науково-методичного центру вищої та передвищої фахової освіти» та інші.

     В ході роботи учасники семінару ділилися думками, враженнями та досвідом діяльності роботи бібліотек.

  Другий день семінару директорів наукових бібліотек університетів та завідувачів бібліотек коледжів і технікумів розпочався з ознайомлення з матеріально-технічною базою коледжу, а також з роботою районної бібліотеки, яку репрезентувала її директор, заслужений працівник культури України Ольга Тракало, що розповіла про багатогранну діяльність бібліотечної системи Заліщанщини, безцінний досвід різнопланової діяльності працівників бібліотек в сфері просвітництва серед населення і особливо молоді. 

   Не меш цікаву та наповнену історичними фактами екскурсію по цьому дивовижному краю провів заступник директора коледжу з навчальної роботи, історик-краєзнавець Михайло Сопилюк.
  Після завершення заходу усім присутнім було вручено сертифікати учасників семінару бібліотечних працівників від державної установи «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти».
Кіщак Тетяна,
директор наукової бібліотеки
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook