Як відзначатимемо 121-річницю Національного університету біоресурсів і природокористування України

4 квітня 2019 року
     4 квітня 2019 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулася нарада, присвячена програмі відзначення 121-річниці університету. Цього року дата припадає на 31 травня – остання п’ятниця травня.

     Як зазначив проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, фінальному дню святкування передуватиме цілий комплекс заходів, як спортивно-мистецького характеру, так і господарського. Заплановано завершити ремонтні роботи на університетських пасіці, стайні, презентувати наступну чергу відновленого ботанічного саду, відкрити пам’ятник на Алеї слави видатному вченому-економісту Леоніду Касьянову та нового центрального входу до стадіону тощо.

 

 

     Цього року для студентів і викладачів оргкомітет запропонував нові активності: пробіг «Голосіївське кільце», фестиваль відеофільмів, відвідування університетських музеїв, а родзинкою стануть кінні прогулянки територією. Детальна програма заходів буде опублікована згодом. Але на святкування вже зараз потрібно запросити ветеранів, роботодавців, міжнародних гостей. І звісно максимально залучити до дійства наше студентство, зазначив ректор Станіслав Ніколаєнко.

 

Денис Рудень
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook