Представники французької компанії Mazars на економічному факультеті розповіли про осбливості аудиту, аутсорсингу та податків

21 лютого 2019 року

   Після зустрічі НУБІП України з представниками Франко-української торгово-промислової палати і керівниками провідних французьких підприємств, економічний факультет зацікавився подальшою співпрацею з даними підприємствами. 20 лютого 2019 р. на економічному факультеті відбулася зустріч з керуючим партнером Грегуаром Датте та лідером з розвитку персоналу Юлією Запрудською відомої компанії Mazars. Дана компанія спеціалізується на наданні послуг у сфері аудиту, аутсорсингу та податкових консультацій. В Україні є два офіси компанії, які знаходяться у м.Києві та м.Львові, де працює понад 85 осіб.

   Керівництво компанії зацікавлене співпрацювати зі студентами економічного факультету, оскільки частка аграрних компаній, яка користуються їхніми послугами становить 30% від решти підприємств, що обслуговуються.

 

    Декан факультету Анатолій Діброва  представив пана Датте та пані Запрудську студентам третього та четвертого курсів, а також магістрам, які в свою чергу презентували діяльність своєї компанії.

 

      Особливо студентів зацікавило проходження практики з можливістю подальшого працевлаштування. У той же час представники компанії погодились проводити практичні кейси для студентів.
         Сподіваємось на подальшу тісну співпрацю у напрямку посилення практичної складової підготовки фахівців економічного факультету з компанією Mazars.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ

Оксана Макарчук
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook