Газета «Голос України»: Таємниці ландшафтного мистецтва від НУБіП України

5 лютого 2019 року
      1 лютого 2019 року розпочала роботу виставка «Таємниці ландшафтного мистецтва», організована НУБіП України спільно з Національним науково-природничим музеєм НАН України.

     1 лютого 2019 року розпочала роботу виставка «Таємниці ландшафтного мистецтва», організована кафедрою ландшафтної архітектури та фітодизайну ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України – завідувач кафедри професор Олена Колесніченко – спільно з Національним науково-природничим музеєм НАН України.

Експонат виставки

    На виставці, яка вперше підбиває підсумки багаторічної праці її співробітників та студентів і випускників кафедри, представлена широка експозиція робіт, цікавих як для професіоналів, так і для всіх поціновувачів прекрасного, розповідає куратор виставки Світлана Сидоренко.

     Експозиція складається з таких експонатів: унікальні макети і проекти оптимальної ландшафтно-екологічної організації територій (проект реконструкції Саду Кабінету Міністрів України, проектні пропозиції щодо реконструкції об’єктів Національного заповідника Софія Київська, проектування парку з елементами топіарного мистецтва в м. Вишгороді тощо); фітокомпозиції; топіарні форми; каркаси топіаріїв; тропічні, гірські та пустельні флораріуми; макети озеленення бульварів; розбивка парків; картини, намальовані маслом; фітодизайн екстенсивних садів на дахах тощо. Відвідувачі виставки мають можливість ознайомитися з відеоматеріалами про ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України.


Експонат виставки

     Мета виставки «Таємниці ландшафтного мистецтва» – визнаючи природоохоронну функцію за пріоритетну для будь-якого регіону, привернути увагу суспільства до раціонального природокористування, його умов та принципів, а також – залучення зацікавленої молоді до навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відповідно до теми виставки. За бажання, відвідувачі можуть пройти майстер-клас із флористики або ландшафтної архітектури.

     Кафедра ландшафтної архітектури та фітодизайну ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України запрошує відвідати свою виставку школярів, студентів, а також відомих осіб, державних і громадських діячів.

Раді бачити всіх зацікавлених осіб за адресою: м. Київ, вулиця Богдана Хмельницького, 15.

Виставка працюватиме до 15 березня.

 

 

Матеріали та фото надані Світланою Сидоренко.
За матеріалами
газети "Голос України"

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook