Інвестиційний форум міста Києва: Your way to innovations

6 грудня 2018 року
Днями в Києві відбувся щорічний Інвестиційний форум міста Києва: Your way to innovations, який зібрав новаторів, винахідників в науці та бізнесі. Головною темою цьогорічної зустрічі стала тема інновацій. Викладачі кафедри фінансів Скрипник Галина, Тітенко Зоя та Кириченко Анастасія взяли активну участь у обговоренні ключових питань форуму.
 
 

З вітальним словом до учасників форуму звернувся міський очільник Віталій Кличко, який відмітив, що розвиток економіки неможливий без новацій і сучасних технологій. Тому міська влада Києва у співпраці з громадою та з бізнесом стимулює впровадження інновацій з метою подальшого розвитку міста. Він зазначив, що понад 60% всіх інвестицій в Україні останніми роками надходять саме в столицю.

 
Також до учасників звернувся Хюг Мінгареллі Голова представництва ЄС в Україні, який відмітив значний прогрес України і Києва зокрема у залученні інвестицій. «За останні чотири роки в країні, а особливо в Києві було досягнуто значного прогресу від системи державних закупівель до макрофінансової стабільності» відмітив представник ЄС.
 
Як зазначили експерти, Київ у своїх напрацюваннях може скласти конкуренцію багатьом європейським містам. Даний форум є майданчиком для київських інновацій, які покликані перетворити Київ у найтехнологічніше місто Європи.
 

На завершення відбулося підбиттям підсумків форуму, всі присутні змогли особисто поспілкуватися з міжнародними експертами та отримати відповіді на питання, що виникли вході дискусії. Дані заходи покликані створити умови для всебічного обговорення та пошуку цікавих ідей залучення коштів для розвитку міста.

Доцент кафедри фінансів
Мрачковська Н.К.
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook