Тиждень в рамках виставки Lisderevmash 2018

1 жовтня 2018 року

   Минулий тиждень для кафедри технологій та дизайну виробів з деревини пройшов в рамках 17-ої Міжнародної виставки машин і обладнання для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості Lisderevmash 2017. У період з 25 по 28 вересня студенти, які навчаються за спеціальністю «Деревообробні та меблеві технології» мали змогу ознайомитися із новинками деревообробного обладнання, інструменту та технологій деревообробки. Загалом тут було представлено понад 150 експонатів із 17 країн світу, серед яких два десятки компаній-членів Української асоціації деревообробного обладнання. Окрім великої кількості обладнання, продемонстрованого як у павільйоні, так і на майданчику, експозицію насичували яскраві стенди і майстер-класи столярної майстерності. Але про все по порядку.

   Відкриваючи цьогорічну виставку голова Комітету Верховної ради України з питань промислової політики і підприємництва Віктор Галасюк, народний депутат України Валерій Давиденко, заступник голови Державного агентства лісових ресурсів України Володимир Бондар, міністр лісового господарства України 1987-2002 рр. Валерій Самоплавський, голова громадської Ради Державного агентства лісових ресурсів України Анатолій Карпук, голова Державного комітету лісових ресурсів України 2005-2007 рр. Віктор Червоний, голова Товариства лісівників України Юрій Марчук, президент асоціації «Меблідеревпром» Юрій Медведєв та президент Української асоціації деревообробного обладнання Олександр Твердохліб побажали учасникам і відвідувачам успіху та позитивних емоцій.

 

   Традиційно на виставці проводилися майстер-класи столярної майстерності, де всі бажаючі мали змогу попрацювати на деревообробному обладнанні виготовленого із деревини.

   Кафедра технологій та дизайну виробів з деревини також приймала участь у виставці, а на стенді представляла свої навчальні і наукові доробки.

 

   Студенти мали змогу більш детально ознайомитися з конструкціями і принципами роботи передового деревообробного обладнання.

   Серед відвідувачів та учасників приємно зустрічати випускників кафедри, що успішно трудяться на власних деревообробних підприємствах або є начальниками та технологами столярних чи меблевих цехів.

   Загалом виставка справила неймовірно позитивні враження, відкрила нове бачення на сучасні тенденції розвитку деревообробної промисловості.

З нетерпінням чекаємо наступних зустрічей.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook