Вступна кампанія 2018: фахові випробування в НУБіП пройдуть чесно, прозоро і демократично

24 липня 2018 року

 24 липня – останній день подачі документів на бакалаврат для вступників, які вже мають освітній ступінь молодшого спеціаліста. І це стало основним приводом для засідання приймальної комісії, яке пройшло під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка. Він коротко проінформував членів приймальної комісії, а це декани факультетів і директори ННІ, про проведені в Кабінеті Міністрів України переговори щодо обсягів державного замовлення і необхідності приведення його до вимог чинного законодавства.

 
В своїй інформації відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук повідомив, що загальна кількість заяв за всіма освітніми ступенями і формами навчання сягнула більше 15 тисяч. А молодші спеціалісти, які подали 1134 заяви, вже завтра почнуть складати фахові випробування. Вимога ректора Станіслава Ніколаєнка залишилася незмінною: іспити провести чесно, прозоро, демократично і принципово, не допускаючи жодних порушень. 
 
 
Ще кілька днів залишається на подачу документів до магістратури та бакалаврату випускникам шкіл. Проміжні підсумки будуть підбиті на засіданні приймальної комісії у п’ятницю. А поки що є всі підстави вважати, що контингент студентів провідного агробіологічного університету Східної Європи зросте і чимало молодих людей отримають в НУБіП якісну вищу освіту за омріяним фахом.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Денис Рудень
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook