Гуртківці відзвітували про результати своєї роботи

11 травня 2018, 17:19

11 травня 2017 року Фестиваль студентської науки-2018 завітав до 10 навчального корпусу НУБіП України, де зібрав представників наукового студентства економічного та управлінського спрямування. Від факультету менеджменту було заявлено 5 гуртків, кожен з яких презентував свої здобутки, отримані у поточному навчальному році.

Відкриваючи I етап VII Фестивалю студентської науки-2018 до присутніх звернувся  директор НДІ економіки та менеджменту, доктор економічних наук, професор Микола Талавиря. Він подякував керівникам та членам наукових гуртків за продуктивну роботу протягом року, наголосивши на важливості активізації саме студентської науки, яка розвиває особистість молодої людини, формує у неї вміння пізнавати нове, вдосконалювати себе, навколишнє середовище, а з рештою і суспільство. Побажавши вдалих виступів старостам та плідної праці конкурсній комісії він передав слово студентам.   

Звіт студентського наукового куртка "Менеджмент і сьогодення" кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту представили студенти професійно орієнтованої групи з управління інвестиційною діяльністю та міжнародними поектами Андрій Мірзаханов та Ярослав Терлик.

І хоча наш гурток досить юний – функціонує лише другий рік, хлопцям було чим поділитися з присутніми, адже гуртківці протягом року були задіяні в калейдоскопі науково-практичних і пізнавально-професійних заходів.

Під керівництвом викладачів кафедри студенти брали участь у засіданнях круглих столів Верховної Ради України та конференціях різного рангу, підготували 71 тези, 26 доповідей та 1 статтю у науковому виданні, в яких розкрили результати своїх наукових досліджень.

Крім того, у звітному періоді гуртківці брали участь у майстер-класах, тренінгах з викладачами іноземних вищих навчальних закладів, представниками бізнесу, коучами, громадськими активістами; виступали на конкурсах і турнірах, де завоювали перемоги та відзнаки.

Найбільшим власним досягненням студенти назвали підготовку проекту зі  створення коворкінг-центру «Agrospace» у 10 навчальному корпусі НУБіП України. Робота тривала не один місяць, проте в результаті отримали реальний проект, який можна реалізувати в стінах нашого університету. І в подальшому проводити в коворкінгу зустрічі, майстер-класи, роботу над проектами, профорієнтаційні заходи тощо.

У підсумку журі, до складу якого увійшли представники спілки молодих учених, ради аспірантів, студентського наукового клубу та досвідчених науково-педагогічних працівників структурних підрозділів університету оцінило роботу гуртка «Менеджмент і сьогодення» на 215 балів, що дозволило зайняти нам почесне 2 місце.

Вітаємо учасників гуртка з отриманим результатом та дякуємо всім, хто долучався до його роботи за плідну співпрацю протягом року!

Тетяна Лобунець

 

Презентація студентського наукового куртка "Менеджмент і сьогодення" кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту на Фестивалі студентської науки-2018


 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook