Призерам ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування» вручено дипломи переможців

1 березня 2018 року

 28 лютого 2018 р. відбулося засідання вченої ради університету, де студентам спеціальності «Облік і оподаткування» Ірині Прущишеній та Владиславу Діденку вручено дипломи ІІІ ступеня Всеукраїнського конкурсу дипломних (магістерських) робіт.

Перемога була отримана в умовах високої конкуренції. Адже про участь в конкурсі було заявлено авторами 25 бакалаврських робіт і 71 магістерської роботи. Студенти із 39 вищих навчальних закладів України у своїх роботах намагались продемонструвати наукову інноваційність, неординарність та креативність. Тому конкурсній комісії, до якої входили провідні вчені України з обліку, аналізу, аудиту й оподаткування, було досить складно прийняти рішення.

Не можна не відмітити, що одночасно завоювання двох призових місць – одне з яких за достатньо високий рівень складності й науковості виконаної бакалаврської роботи В. Діденком та демонстрацію І. Прущишеною у магістерській роботі уміння самостійно вести науковий пошук, визначати і розв’язувати професійні проблеми, виконувати конкретні наукові завдання –це подія визначальна для кафедри обліку та оподаткування, а також економічного факультету.

Вітаємо наших переможців, їхніх керівників – д.е.н.. професора, завідувача кафедри обліку та оподаткування Євгенію Калюгу та к.е.н., доцента Світлану Тивончук, та бажаємо професійних звершень на шляху до кар’єри їхньої мрії!

    

Наталія Кузик,
доцент кафедри обліку та оподаткування

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook