Нова електромережа – нові можливості і безпека для студентів гуртожитку №1

16 лютого 2018 року

      Студенти ННІ лісового і садово-паркового господарства, які мешкають у гуртожитку № 1, повернувшись до своєї домівки у кампусі після зимових канікул, не впізнали своїх кімнат. Повністю відремонтовані, а головне – із заміненою електромережею і електрофурнітурою, новими енергозберігаючими світильниками. І все це – силами будівельників і студентської бригади з числа студентів ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження з відповідними технічними допусками, зазначив директор студмістечка Сергій Стецюк.

     Староста третього поверху Роман Боровик від імені жителів гуртожитку подякував адміністрації університету, дирекції студмістечка та колегам-електрикам за можливість безпечно користуватися електроприладами.

 

     Тепер очікуємо на аналогічні роботи на нижчих поверхах, висловлює думку своїх співмешканців голова студентської ради гуртожитку Андрій Расенчук. Підготовчі роботи там вже тривають, матеріали закуплені. А господарники запевняють, що роботи із заміни електромережі в гуртожитку будуть виконані в зазначений термін. Дирекція інституту на чолі з Петром Лакидою цьому сприятиме.

Валерія Сухецька

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook