Ірпінський економічний коледж: на зборах трудового колективу заслухано звіт за 2017 рік, визначено пріоритетні напрями діяльності

25 січня 2018 року

     23 січня 2018 року відбулися збори трудового колективу ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж», на яких заслухано звіт директора коледжу Михайлова С.І. про діяльність навчального закладу у 2017 році.

      На зборах був присутній Шиш А.М., заступник декана економічного факультету Національного університету біоресурсів та природокористування України.
     У своїй доповіді директор коледжу звернув увагу на основні досягнення трудового колективу, проблеми, що мали місце у звітному році, та окреслив завдання на 2018 рік.

 

     Одним з основних питань у доповіді керівника коледжу стало питання аналізу результатів вступної кампанії останніх двох років, зменшення контингенту студентів, переорієнтація акцентів у профорієнтаційній роботі.
     Разом із тим, Михайлов С.І. відзначив досягнення колективу в освітній, науковій, методичній та виховній роботі. Зокрема, звернув увагу на методичну роботу викладачів, наголосив, що протягом звітного року підготовлено 80 методичних розробок за рекомендацією методичної ради коледжу; підготовлено та розміщено на веб-сайті коледжу навчально-методичні матеріали для самостійної роботи студентів; подано для участі у професійному конкурсі серед педагогічних працівників аграрних навчальних закладів «Педагогічні інновації» на базі ДУ «НМЦ «Агроосвіта» 21 навчально-методичну роботу, у т.ч. 3 електронних навчальних посібники; завершується робота по наповненню навчально-інформаційного порталу на платформі MOODLE навчально-методичними матеріалами; проведено 16 відкритих занять з використанням інформаційно-комунікаційних технологій та інше.

     За останній рік значно покращилася робота з практичної підготовки студентів, збільшилася кількість договорів з підприємствами області, розширення баз виробничих практик, налагодження співпраці з роботодавцями, серед яких: ТОВ «Фора», ТОВ «ЕпіцентрК», ТОВ «ЕКО-маркет, ДП «Рітейл Вест» Магазин «Фуршет», ПАТ КБ «Приватбанк», АТ «Ощадбанк», ПАТ «Укрсоцбанк», ТОВ «Сервіс Ай-Ті» та ін.

     Окремо у своїй доповіді Сергій Михайлов зупинився на здобутках студентів, які здобули перемоги на олімпіадах, спортивних змаганнях обласного, всеукраїнського і навіть світового рівнів, гідно представляють коледж на всеукраїнських та міжнародних конференціях, беруть участь у волонтерських проектах.

     Підсумовуючи звіт, Сергій Михайлов підкреслив, що у 2018 році колективу потрібно зосередити зусилля на реалізації заходів щодо виконання програми «Голосіївська ініціатива – 2020»: ліцензування спеціальності за освітнім ступенем бакалавра 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», спрямувати зусилля на проведення якісної профорієнтаційної роботи, виконання обсягів прийому за державним замовленням та за умов договору; активізувати роботу по залученню позабюджетних коштів; посилити наукову складову освітнього процесу; забезпечити виконання заходів з енергозбереження.

     В обговоренні доповіді взяли участь працівники коледжу: кандидат філологічних наук, доцент Івкова Н.М., викладач української мови Приходько М.І., викладач біології Смолянчук Н.В., завідувач лабораторії кандидат сільськогосподарських наук Поцілуйко М.П., які надали схвальні відгуки про результати роботи коледжу, відмітили здобутки в покращенні матеріально-технічної бази, створенні умов для навчання студентів та роботи всіх працівників коледжу.

     Шиш А.М. у своєму виступі висловив стурбованість негативною тенденцією щодо набору студентів та закликав до активізації профорієнтаційної роботи, співпраці з університетом у питанні ступеневої освіти, покращення якості освітнього процесу.

     Учасники зборів трудового колективу позитивно оцінили роботу директора коледжу, схвалили звіт та підтримали окреслені завдання на 2018 рік.

Оксана Погоріла,
методист коледжу

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook