Профорієнтаційна робота кафедри фінансів

23 листопада 2017, 12:00
 20 листопада 2017 року асистент кафедри фінансів НУБіП України Тітенко Зоя Миколаївна, провела профорієнтаційну роботу з учнями 9-11 класів Крюківщинської ЗОШ  I-III ступенів Києво-Святошинського району, Київської області.
 
     
В рамках цієї зустрічі проведено ознайомлення учнів із сучасними фінансовими продуктами та послугами, а також основами фінансового планування. 
Під час цієї зустрічі школярі ознайомилися зі способами пошуку достовірної фінансової інформації, з  роллю фінансових установ в економіці, а також плануванням сімейного бюджету на тривалий період. В процесі дискусії учні дійшли до єдиної думки, що фінансова грамотність виражає вміння розпоряджатися коштами з мінімальними ризиками та максимальним прибутком.
 
     
Крім того, під час зустрічі учні ознайомились з перспективами навчання в НУБіП України. Особлива увага була присвячена економічному факультету, де здійснюється підготовка висококваліфікованих фахівців. Також акцент був зроблений на фінансовій грамотності громадян, розібратися майбутнім абітурієнтам в якій допоможуть викладачі кафедри фінансів.
Випускники намагались більше дізнатись про свою майбутню професію фінансиста, її переваги на ринку праці та місця майбутнього працевлаштування. 
 
     
Давиденко Н.М.,
завідувач кафедри фінансів

                                          

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook