НАЙПРЕСТИЖНІШИЙ СТУДЕНТСЬКИЙ КОНКУРС З ІНВЕСТИЦІЙНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ У СВІТІ

18 листопада 2017 року

 10 листопада 2017 року Асоціація інвестиційних професіоналів «CFA Society Ukraine» відкрила двері щорічного студентського конкурсу з інвестиційних досліджень у світі. Понад 200 талановитих студентів з 27 університетів з 12 областей України приймають участь в ньому. CFA Institute Research Challenge – це міжнародний конкурс, що має на меті поглиблення знань студентів у контексті інвестиційних досліджень, написанні інвестиційних звітів по одній з провідних публічних компаній України та світу та презентації отриманих результатів.

Магістри кафедри біржової діяльності і торгівлі цього року представляють Національний університет біоресурсів і природокористування України, адже це чудова можливість для найталановитіших студентів проявити себе на всеукраїнських змаганнях з інвестиційних досліджень та зарекомендувати себе перед представниками провідних українських інвестиційних компаній.

Перевагами участі для студентів у щорічній освітній ініціативі CFA Institute Research Challenge дає можливість спілкуватись із експертами фінансової індустрії, реальний досвід інвестиційного аналізу публічної компанії, здобуття знань з написання інвестиційного звіту, набуття майстерності презентації виконаної роботи перед членами кваліфікованого професійного журі.
Команда, що переможе у Всеукраїнському фіналі буде змагатися у регіональному фіналі, що відбудеться у місті Дублін (Ірландія).
Удачі, дослідникам!


ст. викладач кафедри
біржової діяльності і торгівлі
Слободяник А. М.

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook