Викладачі факультету конструювання та дизайну ознайомилися з новинками фільтрів WIX категорії HD

15 липня 2017 року

 На базі ТОВ «МАНН+ХУММЕЛЬ ФТ УКРАЇНА» пройшов семінар «Особливості конструкції та роботи фільтрів WIX категорії HD». 

Відвідали захід і пройшли навчання в межах семінару співробітники факультету конструювання та дизайну доцент кафедри конструювання машин та обладнання Коробко М.М., співробітники кафедри надійності техніки старший викладач Сиволапов В.А., асистент Банний О.О. та асистент Попик П.С.
 
 
Викладачі розглянули особливості конструкції, виробництва та використання фільтрів для спецтехніки HD (повітряних, паливних, гідравлічних, охолоджуючих рідин); методи підбору та комплектування сучасними фільтрами техніки виробництва John Deere, Case, Dressta, JCB, MF; ознайомилися з новою продукцією компаній WIX та «Абсорбери води/Snake», технологією відбору і зберігання фільтрів в складських приміщення.
 
Учасники семінару ознайомились з обладнанням та технологіями, які використовуються на лініях виробництва повітряних і масляних фільтрів. 
 
Викладачі мали унікальну можливість наживо поспілкуватися з директором ТОВ «МАНН+ХУММЕЛЬ ФТ УКРАЇНА» Олегом Будяю та керівником проекту HD Олегом Прудеусом і врахують тренди розвитку фільтрів в навчальному процесі.
 
 
Андрій Новицький, 
доцент кафедри надійності техніки 
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook