Профорієнтація кафедри набирає обертів: школярі Кіровоградщини запрошені на навчання на юридичному факультеті НУБіП України

18 березня 2017 року

За сприяння кафедри цивільного та господарського права 10 березня 2017 року студенткою 4 курсу юридичного факультету Оленою Августюк була проведена профорієнтаційна робота серед учнів 9-11 класів Новомиколаївської Загальноосвітньої школи I-III ступенів Новоукраїнської районної ради Кіровоградської області.

Зустріч відбулася за сприяння Директора школи Ковирьова Анатолія Івановича, також були присутні викладачі: Батаєва С.В.,Воронова О.В., Киндиченко Н.В., Карандукова Н.Г.

Під час проведення профорієнтаційної роботи Олена Августюк розповіла учням загальну інформацію про університет, про факультети, напрями підготовки та спеціальності, участь студентів у роботі громадських організацій, спортивних секціях, творчих колективах, навчання на кафедрі військової підготовки, про правила і умови проживання у гуртожитках, а також про порядок вступу та переваги, які отримують студенти НУБіП України. Увагу було акцентовано на напрямі підготовки «Право», за яким готують фахівців саме на юридичному факультеті.

Було помітно, що майбутні абітурієнти зацікавилися наданою їм інформацією, зокрема, було задано багато питань щодо умов оплати за навчання та проживання в гуртожитках, про порядок нарахування стипендій, студентське дозвілля і т.п.

По завершенню зустрічі учні отримали інформаційні буклети та календарі про НУБіП України та юридичний факультет, а також роздруківки про особливості вступу на навчання у 2017 році. На дошці об’яв Олена залишила матеріал про правила прийому абітурієнтів у 2017 році.

Юлія Канарик,

к.ю.н., ст. викладач кафедри цивільного

та господарського права

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook