На факультеті тваринництва та водних біоресурсів визначено переможців І етапу Всеукраїнських студентських олімпіад

6 березня 2017, 22:55

   На минулому тижні на факультеті тваринництва та водних біоресурсів серед студентів відбувся І етап Всеукраїнських студентських олімпіад одразу за двома спеціальностями, за якими на факультеті ведеться підготовка спеціалістів. Тож, згідно заздалегідь сформованого графіку, 94 студенти напряму підготовки «Водні біоресурси та аквакультура»  випробували свої сили у І етапі відповідної олімпіади. Продемонструвавши набутті знання серед усіх учасників найвищими балами відзначились студенти 4 курсу Артюх Христина, Пузан Юрій та Шайгородський Ігор, які й посіли відповідно 1, 2 та 3 місце.

   З напряму підготовки «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» участь у І етапі олімпіади взяли понад 150 студентів. Уважно оцінивши роботу кожного студента комісія факультету визначила переможців: 1 місце зайняла Лавріненко Катерина, 2 місце – Вербельчук Ірина, 3 місце -  Якубець Тарас.

   Усі вищезазначені студенти будуть представляти наш університет на ІІ етапі Всеукраїнських студентських олімпіад з «Водних біоресурсів та аквакультури» (25-27 квітня) та «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» (16-18 травня). І особливо приємним і визначним є те, що обидва етапи цих олімпіад за обома спеціальностями відбудуться на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Вадим Кондратюк,

декан факультету тваринництва та водних біоресурсів

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook