Кафедра процесів і обладнання переробки продукції АПК

Адреса: 03041, м. Київ, вул. Героїв Оборони, 12, навчальний корпус № 11, кімн. 313.

Тел.: (044) 527-80-86

Електронна пошта: [email protected]

Завідувач кафедри:
Василів Володимир Павлович

кандидат технічних наук, доцент

 
  
 
           Кафедра процесів  і обладнання переробки продукції АПК є  навчально-науковим підрозділом факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України, яка забезпечує:
  • проведення всіх видів навчальної, методичної, наукової, культурно-виховної робіт у процесі підготовки фахівців освітніх ступенів „Бакалавр” за спеціальностями 181 „Харчові технології”, 229 "Громадське здоров'я", 208 „Агроінженерія”, 162 „Біотехнології та біоінженерія”, та „Магістр” за спеціальностями 181 „Харчові технології”, 152 „Метрологія та інформаційно вимірювальна техніка”;
  • впровадження результатів науково-технічного прогресу у виробництво;
  • підготовку наукових кадрів через аспірантуру і докторантуру;
  • підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників і фахівців аграрної галузі виробництва;
  • проведення виховної роботи з студентами і слухачами Університету;
  • здійснення інших видів діяльності (профорієнтаційної, господарської, комерційної, міжнародної та ін.) відповідно до Статуту Університету. 

 ВІДЕОПРЕЗЕНТАЦІЯ КАФЕДРИ 

  Колектив кафедри в 2024 році (зліва направо):

доцент В.В. Сарана, доцент З.А. Бурова, доцент М.М. Муштрук, майстер виробничого навчання Н.М. Пчелінова, зав. кафедри В.П. Василів, доцент М.М. Жеплінська, професор І.П. Паламарчук, завідувач лабораторій Л.І. Ільякова, доцент М.М. Гудзенко 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook