Студентка факультету аграрного менеджменту Ольга Завадська: навчатися в НУБіП – наша сімейна традиція

12 березня 2016 року

     У моїй родині якось «непомітно» склалася маленька традиція – навчатися в НУБіП України. Тут навчалась ледь не вся наша родина, а зараз - вже я.

     Мій тато – Олександр Миколайович Завадський, нині директор ПСП, навчався тут дуже давно (тоді це ще була Українська сільськогосподарська академія) і опановував тут професію інженера. Але у Києві він залишатися не хотів, а хотів повернутися назад у село. Та ці п’ять років навчання в столиці стали для тата незабутніми. То було інше цікаве життя, багато нових знайомств, інші люди, нові життєві ситуації. А ще він знайшов собі дружину – мою маму.

     Мій рідний дядько Іван Миколайович теж навчався в УСГА на економіста. Він теж хотів повернутися у село, тож так і зробив.

     А от старша сестра Марія навчалась вже в НУБіП – на факультеті садово-паркового дизайну. Вона поставила перед собою ціль вступити саме в цей університет і саме на цей факультет – і досягла її.

     Через півроку після того, як вона закінчила навчання, прийшов час і мені вступати у вищий навчальний заклад. Я теж стала студенткою НУБіП. Коли я про це дізналася, то спочатку дуже раділа, потім чомусь хотілося плакати тільки від однієї цієї думки, а зараз насправді рада, що я саме тут і саме зараз.

     Мені подобається навчатися у нашому університеті, хоча і не завжди, але позитивних моментів у моєму студентському житті набагато більше. Я провчилась тільки півроку, але вже рекомендую його для вступу моїм друзям.

Завадська Ольга,
студентка 1-го курсу
факультету аграрного менеджменту

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook