Навчальні плани факультету конструювання та дизайну: акцент на відкритості, об’єктивності, якості підготовки випускника

26 січня 2016 року

     25 січня відбулася зустріч проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші та начальника відділу магістерських програм Олени Колеснікової з представниками факультету конструювання та дизайну. Її предметом було обговорення навчальних планів підготовки фахівців 2016 року вступу.

     Науково-педагогічних працівників факультету представляли декан Зіновій Ружило, його заступник Олег Марус, завідувачі кафедр В’ячеслав Ловейкін, Микола Березовий, Олександр Давиденко та Євген Афтанділянц, професор Віктор Несвідомін, доценти Андрій Новицький та Микола Коробко.

     Зіновій Ружило доповів, що факультет готує фахівців за двома спеціальностями: «Галузеве машинобудування» і «Будівництво та цивільна інженерія». Навчальні плани розроблено відповідно до вимог Закону України «Про вищу освіту», нормативних документів та з урахуванням пропозицій ради роботодавців факультету. До того ж вони попередньо обговорювалися на навчально-методичній раді факультету. Наразі внесено пропозиції по їх оптимізації. При формуванні застосовуються принципи відкритості, об’єктивності та якості підготовки випускника.

     Сергій Кваша звернув увагу учасників наради на завданнях, що стоять перед факультетом, зокрема в підвищенні якості навчання.


Олег Марус,
заступник декана факультету


 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook