В спортивно-інформаційному Центрі «Парі-матч», чоловіча та жіноча збірні НУБіП України з футболу провели презентацію своїх команд

14 грудня 2015 року

     Свято почалось з урочистого відкриття й ознайомлення з складом команд, були переглянуті найяскравіші моменти минулого сезону, це дало змогу спортсменам згадати свої минулорічні здобутки та невдачі.
     З першим привітальним словом виступив Президент ФАСК Вадим Місюра, котрий подякував керівництву університету за підтримку збірних з футболу, а особливо подякував ректору НУБіП України Ніколаєнку Станіславу Миколайовичу. Також Вадим Ярославович привітав головного тренера збірних й завідувача кафедри фізичного виховання НУБіП України, Костенка Миколу Петровича, зазначивши, що обидві команди стали «міцним горішком» для всіх суперників. Президент додав, що чекає від «аграріїв» нових звершень в новому сезоні.

     Далі з привітальними словами до гравців звернувся декан факультету аграрного менеджменту, Остапчук Анатолій Дмитрович, адже факультет «постачає» найбільшу кількість футболістів для збірної університету, а також всіляко підтримує команду особисто. Анатолій Дмитрович, в свою чергу, виразив подяку керівництву ФАСК, зазначивши, що асоціація стимулює розвиток спорту, і футболу в тому числі, як в місті Київ так і в Україні в цілому. 
Свою промову проголосив й головний тренер збірних команд університету Костенко Микола Петрович. Він привітав команди з початком нового сезону, побажав нових звершень як у спорті, так і в житті. Подякував Керівництву ФАСК та НУБіП України за надану довіру й підтримку. Пообіцяв зробити все можливе для того, щоб збірні виступили гідно й завоювали ще не один комплект медалей в новому сезоні.

     Ну й свої слова сказали капітани обох збірних, Костенко Юлія та Романчук Сергій. Вони подякували тренерам за підтримку, також пообіцяли наполегливіше тренуватись, щоб у майбутньому Національний університет біоресурсів і природокористування України займав тільки найвищі позиції.
На останок, була проведена вікторина від ФАСК, переможці якої отримали подарунки від «Парі-Матч».

Федоріна Наталія,
лаборант кафедри фізичного виховання

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook