Студентське містечко: оновлення міжкімнатних дверей в гуртожитку №1

10 січня 2024 року
  Колектив студмістечка 2024 рік розпочав з оновлення матеріальної бази. У гуртожитку № 1, де проживають студенти ННІ лісового і садово-паркового господарства, стартував ремонт і часткова заміна міжкімнатних дверей.

  За підтримки ректора Станіслава Ніколаєнка, столярним цехом університету виготовлені дерев’яні двері, які вже встановлені у кімнатах мешканців. У той час, коли більшість студентів виїхали додому на зимові канікули, двері фарбують методом пульверизації, що має високу якість виконання.

  Нові двері не просто змінюють зовнішній вигляд кімнат, а є ключовим елементом для підвищення звукоізоляції та збереження тепла у приміщенні. Заміна старих дверей на нові є кроком до збільшення енергоефективності.
 Студенти, що перебувають в гуртожитку з великим завзяттям об’єднались, спільно із працівниками гуртожитку взялись за роботу: допомагали розвантажувати, монтувати, фарбувати тощо.

  «Оновлення міжкімнатних дверей стало приємним сюрпризом для мешканців, гуртом значно краще і результативніше!», – ділиться Андрій Расенчук, завідувач гуртожитку №1.

  Сподіваємося, що результати наших старань принесуть задоволення мешканцям. Взамін очікуємо бережливого ставлення до майна університету та підтримання чистоти!

Марта Колич, Валерія Тарасенко,
фахівці студентського містечка

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook