Стартувала перша профорієнтація кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну в новому навчальному році

25 вересня 2023 року

Колектив Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства радо зустрів в стінах Університету чудову учнівську команду м. Києва: до нас завітали директорка Школи I-III ступенів № 9 Оболонського району м. Києва, канд. пед. наук, заслужений працівник освіти Кучук Світлана Юріївна, заступник директорки з навчально-виховної роботи, керівниця МАН школи Діброва Анна Анатоліївна, класний керівник 11-А класу, вчитель української мови, керівниця філологічного відділення МАН школи Мізінчук Олена Анатоліївна та учні 11 класів.

З вітальним словом до наших гостей звернувся директор ННІ лісового і садово-паркового господарства, д.с.-г.н. професор Василишин Роман Дмитрович. Роман Дмитрович розповів учням про історію створення та розвитку Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України, освітницькі традиції, спеціальності та особливості організації навчального процесу в нашому інституті. Директор закцентував увагу на перевагах навчання у ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України: знаний в світі колектив науковців, потужна матеріально-технічна база, ботанічний сад - створено всі умови для наших студентів аби вони могли здобути найкращу освіту.

Олександр Вікторович Соваков, заступник директора з навчальної та виховної роботи, канд. с.-г. наук, доцент, розповів учням про можливості розвитку особистості у спортивному та творчому напрямках.

Доцентка кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну, канд. с.-г. наук Багацька Оксана Михайлівна надала учням дуже важливу інформацію щодо переваг навчання на консультаційно-підготовчих курсах до здачі ЗНО/НМТ-2024 Університету (https://nubip.edu.ua/node/133054), які надають можливість не тільки здобути знання, але й додаткові бали до рейтингу, щоб отримати можливість навчатися в Університеті на бюджеті.

Гості у супроводі доцентки кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну, канд. с.-г. наук Дзиби Анжели Андріївни відвідали перлину нашого університету – ботанічний сад НУБІП України. Учні мали нагоду пройти екологічною стежкою, отримати нові знання та враження в Лісівничо-просвітницкому центрі ННІ лісового і садово-паркового господарства. У Лісівничо-просвітницкому центрі цікаву лекцію провів канд. с.-г. наук, доцент кафедри ботаніки, дендрології та лісової селекції Маєвський Костянтин Васильович.

Завідувачка кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну, професорка, д.б.н. Колесніченко Олена Валеріївна, розповіла по особливості навчання за спеціальністю 206 – «Садово-паркове господарство», партнерські програми Університету із закордонними закладами вищої освіти, що дозволяють студентам одночасно здобувати освіту як в Україні так і в університетах країн партнерів.

Докторка філософії, асистентка кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну Покотилова Каміла Георгіївна та асистентка кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну Морозько Анастасія Петрівна провели для гостей майстер клас зі створення штучної екосистеми – міні флораріума.

Кожен наш гість залишився задоволений екскурсією, а створену власноруч міні екосистему залишив на добру згадку про відвідування Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України.

 

Завідувачка кафедри ландшафтної архітектури та фітодизайну,
професорка, д.б.н. Олена КОЛЕСНІЧЕНКО,
доцентка кафедри ландшафтної архітектури
та фітодизайну, к.с.-г.н. Анжела ДЗИБА

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook