Лілія Панченко: “Навчання на Факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України за спеціальності 181 “Харчові технології” дасть змогу внести свій вклад у розбудову України”
- Добрий день. Розкажіть про себе.
- Добрий день. Мене звати Лілія Панченко, проживаю в селі Ксаверівка, Київської області, в цьому році закінчила Ксаверівську ЗОШ, люблю готувати страви, особливо азіатської кухні та займаюсь фотографією.
- Звідки дізнались про НУБіП України?
- Про НУБіП України дізналась від доцента кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів Олени Очколяс.
- Що було вирішальним у виборі спеціальності 181 “Харчові технології”?
- З дитинства люблю готувати, цікавлюсь східною кухнею та для себе дізнавалась багато нового та цікавого щодо харчових технологій промислової продукції. Вважаю, що творчість - невід’ємна складова у процесі не тільки приготування страв, а й для отримання харчових продуктів широкого вжитку. Я - особистість творча. Побачивши запрошення на День відкритих дверей Факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, необдумуючи його відвідала. Мене вразила атмосфера факультету, аудиторії та лабораторії, та вирішила - бути фахівцем за спеціальністю 181 “Харчові технології” - це точно моє, крокую до мрії. Вже уявляю як буду тут навчатись, слухати цікаві та такі корисні лекції, працювати в лабораторіях.
Харчова промисловість - невід’ємна ланка в житті населення, хочу внести свій вклад в розширення асортименту, підтримання якості та безпечності харчових продуктів, бути корисною своєю професійною діяльністю для України, у розбудові нашої країни-неньки. Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК мені в цьому допоможе.
Марія Жеплінська,
доцент кафедри процесів і
обладнання переробки продукції АПК