Щотижнева нарада із завідувачами гуртожитків: першочергове – стан укриттів в кампусі

2 червня 2023 року
  На жаль, російська федерація продовжує тероризувати цивільне населення нашої держави, зокрема столицю. У зв’язку з трагічною ситуацією, яка сталася в ніч на 01.06.2023 р. в одній з київських лікарень, ректор університету Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень відповідним службам щодо перевірки ефективності роботи укриттів, що знаходяться на території університету.

  Відповідно Валерій Іщенко, проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності спільно із директором студентського містечка Сергієм Стецюком провели зібрання із завідувачами гуртожитків щодо своєчасно відкриття та утримання у належному стані укриттів кампусу.

  Проректор закцентував увагу на необхідності графіку відповідальних в укриттях та якісну роботу співробітників гуртожитків під час сигналу «Повітряна тривога!» Валерій Васильович, наголосив на плідній роботі та активній взаємодії завідувачів з господарськими службами.
  Віктор Антоненко, начальник відділу з надзвичайних ситуацій зосередився на дотриманні Правил поведінки при виникненні небезпеки. Якщо дотримуватися елементарних правил під час повітряної тривоги і йти до укриття, ми зможемо вберегти життя кожного мешканця та запобігти від непоправних ситуацій.
  Сергій Васильович, директор студентського містечка, нагадав присутнім Правила поведінки мешканців в гуртожитках в умовах воєнного стану та алгоритм дій при сигналі «Повітряна тривога», доручив ще раз провести роз’яснювальні бесіди із студентами.

  Усі мають навчитися берегти себе та свого ближнього і лише спільними зусиллями, ми зможемо протистояти ворогу.
  Разом до перемоги!


Мирослава Терлецька, Марта Колич,
фахівці студентського містечка

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook